Dag 9 op de boot
Blijf op de hoogte en volg Edwin
24 September 2012 | Denemarken, Hirtshals
Ga vroeg naar bed rond half 9. Morgen vroeg weer op om 8 uur boottijd ( 9 uur in Denemarken) moeten we aan dek staan om te lossen. Daarvoor wil ik nog ontbijten dus 7 uur aan tafel als het kan.
Nou dat was deze dag,
Dankjewel voor het lezen van de verslagen wist niet dat ik zulke lange lappen tekst te voorschijn kon toveren.
Morgen volgt nog dagje Denemarken en dan naar Huis!!
24 September 2012 - 18:26
Jos En Els:
Hoi Edwin,
we hebben weer genoten van je verhalen, we reden een klein beetje met je mee.
Fijn dat je weer thuis bent!
Groetjes, Jos&Els. -
24 September 2012 - 20:37
Hennie:
Hai Edwin alweer een poosje geleden dat we elkaar gesproken hebben maar vond het geweldig je verhalen te lezen en fotos te kijken En hoop dat je weer veilig thuis bent En het is vast ook weer een fijn weerzien met Paula geniet nog maar lekker na van al je belevenissen gr daar liefs Hennie -
25 September 2012 - 08:40
Martin:
Hey Edwin,
Fantastiche verhalen, ben echt stik jaloers op je leuke reis. Lees je verslagen ook echt met plezier.
Als jezelf dan toch zo hebt verbaasd over de lappen tekst die je hebt geschreven, missien moet je ze na thuiskomst eens uitbreiden en een klein boekje uitgeven. Wie weet kun je daarmee je volgende reis bekostigen. En als ik kan ga ik graag met je mee. Laat me maar weten.
Martin -
27 September 2012 - 13:56
Edwin Vermeer:
Hee Luitjes, Allemaal bedankt voor de fijne reacties.
@ Martin ik ga volgend jaar zeker weer. Ligt een beetje aan de Financiën maar wil nog naar de Isle of Man TT, Schotland, Ierland, Dolomieten, Pyreneeën, Alpenroute in Frankrijk en naar Gibraltar want dan ben ik in ieder geval op de Noord en Zuid punt van Europa geweest.
Ben inmiddels veilig thuis, aan het bijkomen van de Trip en de laatste verslagen aan het toevoegen.
Echt enorm bedankt voor het volgen, doet me goed.
Groet,
Edwin