Dag 4 Vandaag van Sunnansjö naar Umeä
Door: edwinvermeer
Blijf op de hoogte en volg Edwin
27 Juni 2011 | Nederland, Amersfoort
Gelukkig voor mij voorspellen zemooi weer. Uiteindelijk doorgereden. Rijden bleef lekker gaan ondanks de regen.. Rond 17.15 was ik op first Camp Umeä.wel duur hier een hutje is 50 euro. maar ook erg goed onderhouden . Kaart fotocamera zit vol (8 GB). Zweeds gegeten vanavond. Gepofte aardappelen met een soort van garnalencocktail op basis van kwark met salade en tortilla chips . Hoezo Zweeds ??
Log bijgewerkt bij de receptie en daar kwam ik 3 Hollanders tegen. " op Yamaha Tenere's en 1 op een Suzuki DR Big. Allemaal 1pitters. Eeerste opmerking van 1 van de Ho0llanders toen we kennis maakten . "Jezus wat een eind". Snap ik wel afstanden lijken wel eindeloos hier .
Uploaden foto's en video gaat moeilijk probeer ik van de week nog
Groetjes
Morgen op advies vande Ouders van Tessa naar Jokmok.
Nog 850 km naar de Noordkaap.
27 Juni 2011 - 14:21
Paula:
Dat klinkt minder ver…, nog maar 850km ;-)
Ik vond het fijn opnieuw je stem te horen gister! Nu weer home sweet home, wel home ALONE ;(
Veel rijplezier!
x -
27 Juni 2011 - 19:47
Martin:
Goed bezig Edwin, Heb nu al spijt dat ik niet mee kon gaan, Drink maar een zweeds vodkaatje voor me dan als troost. Edwin You go man, en een knuffel voor Paula -
27 Juni 2011 - 21:25
Frank B Te S:
zo "nog maar 850 km" dus een dag of 2 hopen idd dat het mooie weer er aan komt, veel plezier verder
28 Juni 2011 - 13:52
Ab Vermeer:
Wat leuk dat het goed gaat nog veel plezier en rij voorzichtig -
28 Juni 2011 - 15:01
Marianne:
Ohhwww dit klinkt echt alsof je Achmea niet mist:-) Errug leuk om je reisverslag te lezen! Heel veel plezier en geniet ervan. Groetjes, Marianne (AIT) -
28 Juni 2011 - 20:13
Marc:
Zadelpijn weg zonder schapenvacht. toch supper zón Triumph. ik wou dat ik er bij was. groetjes ons 4ren